Tjänster

Hjulinställning

På våra verkstäder erbjuder vi hjulinställning/4-hjulmätning.Vi använder oss av senaste kamerateknik,för att justera vinklarna så det stämmer exakt med bilens fabriksinställning.

Hjulinställning Umeå

På vår verkstad i Umeå erbjuder vi hjulinställning/4-hjulsmätning för fordon upp till 5ton så som överbyggda husbilar och dyligt.

Hjulinställningen kan påverka slitaget på däcken. Den normala inställningen på de flesta fordon är utformad för att att minimera slitage och maximera komforten. Dessutom ger det längre livslängd och gör att du får ut maximal prestanda samt minskar bränsleförbrukningen. Sist men inte minst förbättras styrresponsen och därmed trafiksäkerheten.

Hjulinställning Vindeln

I Vindeln erbjuder vi hjulinställning för personbilar och lätta lastbilar upp till 3 ton. Vi utför både två hjulinställning samt fyrhjulsinställning. Vi använder oss av den senaste tekniken och ser till att din bil blir i toppskick igen!

Hjulinställning Nordmaling

I Nordmaling erbjuder vi hjulinställning för personbilar och lätta lastbilar upp till 3 ton. Vi utför både två hjulinställning samt fyrhjulsinställning. Vi använder oss av den senaste tekniken och ser till att din bil blir i toppskick igen!