Om oss

Allt du behöver veta om däck

Via menyn ovan kan du läsa om däck! Allt från vinterdäck till vad man ska fylla däcken med.

Vår historia

Nymans Däckservice AB är ett privatägt företag som etablerades i Nordmaling 1977. Verksamheten har sedan starten expanderat med flera verkstäder i Umeå och Vindeln. Nymans är sedan 2008 även delägare i UG Däckservice AB i Härnösand. Samtliga verkstäder är medlemmar och delägare i Däckteam som är Sveriges största däckkedja med ca 115 st medlemmar.

Nymans tror starkt på framtiden i Umeåregionen. I april 2010 så öppnade vi i Umeå Sveriges modernaste fullserviceanläggning för däck. Som granne med bilprovningen, nya ringleden och 363:an så finns vi extremt lättillgängliga för alla typer av kunder.

VI SAMARBETAR STOLT MED DÄCKTEAM

Däckteam är Sveriges största kedja inom däck och fälg med över hundra anslutna verkstäder över hela Sverige. Vi bedriver försäljning av däck och fälg mot såväl privatpersoner som företag med tjänstebilsflotta eller transportverksamhet. Tack vare att vi ägs av medlemmarna själva och inte någon däckleverantör har vi möjlighet att erbjuda Dig bästa möjliga däck och fälg utifrån behov och önskemål.

DÄCKTEAMS AFFÄRSIDÉ

”Däckteam skall, genom sitt varumärke och geografiska spridning i Sverige, vara det självklara valet inom däck- och fälgmarknaden för såväl privat- som företagskund. Genom samordning av affärsutbildning, inköp, marknadsföring och profilering samt lokal entreprenörsanda garanteras kunden bästa möjliga service och produktutbud.”